Home » Suositut lemmikkiruuat -osio » 3 suosittua koiranruokamerkkiä

3 suosittua koiranruokamerkkiä

Lemmikkieläin ruokabisnes kukoistaa ja moni hyvin toimeentuleva lemmikinomistaja pyrkii tekemään kaikkensa tarjotakseen lemmikilleen mahdollisimman ravintorikasta ruokaa. Koira on monen mielestä ihmisen paras ystävä, joten ei olekaan ihme, että suuri osa koiranomistajista on sitä mieltä, että paras ystävä ansaitsee myös parasta mahdollista ruokaa. Tässä artikkelissa tutustumme suosittuihin koiranruokamerkkeihin, joiden joukosta saattaa löytyä sinunkin koirasi suosikkimerkki.

Purenatural

Purenatural on suosittu koiranruokamerkki. Se valmistaa täysravintoa koirien lisäksi myös kissoille. Ruokasarjan tuotteet on räätälöity lemmikin jokaiseen elämänvaiheeseen pentuvaiheesta vanhuuteen. Ruokien raaka-aineet on tarkkaan mietitty ja valikoitu niin, että ne auttavat tukemaan lemmikin luonnollisen ruokavalion toteuttamista. Merkin täysravinto sisältää runsaan määrän lihaa. Lisäksi se sisältää koiran tarvitsemia ravintoaineita, kivennäisiä ja vitamiineja. Purenaturalin ruuissa ei ole käytetty ravintoarvoiltaan köyhiä täyteaineita.

Purenaturalin 2 kilon nappulapussin voi saada noin 20 eurolla ja 12 kilon pussin noin 75 eurolla. Jättisäkin ostaja säästääkin melkoisesti kilohinnassa.

Royal Canin

Royal Canin on erikoistunut tarjoamaan koirille ravintoa, jossa huomioidaan koiran yksilölliset tarpeet. Ruokia on tarjolla esimerkiksi koiran koon ja iän mukaan. Ruuan valinnassa voi ottaa huomioon myös koiran fysiologisen tilan ja aktiivisuuden. Lisäksi tarjolla on ruokia koirille, jotka ovat erityisen herkkiä tietyille raaka-aineille. Royal Canin tarjoaa myös koiranruokia, jotka on suunniteltu erityisesti yksittäisille koiraroduille. Nämä roturuoat on kehitetty niin, että ne vastaavat tietyn rodun yksilöllisiä tarpeita. Esimerkiksi kuivaruokanappulan koko, rakenne ja muoto vastaavat rodun tarpeita.

Royal Caninin 4 kilon nappulapussin voi saada hieman alle 30 eurolla. Suuren säkin ostaja selviää pienemmällä kilohinnalla, sillä 15 kilon pussin voi saada jopa reilulla 60 eurolla.

Eukanuba

Eukanuban valikoimat ovat korkealaatuisia ja tarjoavat laajan ruokavalikoiman hyvin erilaisten koirien tarpeisiin. Valinnan voi tehdä koiran iän ja koon mukaan. Tämän merkin ruuat ovat usein hinnaltaan erityisen kilpailukykyisiä muihin laadukkaisiin merkkeihin verrattuina.

Eukanuban 3-kiloisen nappulapussin voi saada reilulla 20 eurolla. Usein kuitenkin kannattaa suosia suurpakkauksia, sillä 15 kilon säkin voi saada jopa alle 50 eurolla. Etenkin, jos perheessä on useita koiria, voi suurpakkauksia ostamalla säästää yllättävän paljon rahaa.